30 juni, 2020

Sommarhälsning!

Det lider mot semestertider och vi börjar skönja slutet av ytterligare en härlig bevattningssäsong. Trots att vi har stött på problem i och med rådande pandemi så har verksamheten flutit på bättre än vad vi vågade tro i mars och april. Vi vill med detta rikta uppmärksamheten mot alla de fantastiska kollegor som genom omtanke och försiktighet gentemot varandra och kunder har sett till att vi fortsatt har kunnat serva och leverera.

Vi är stolta över att få vara en liten men vital del av det svenska lantbruket som oförtrutet fortsätter att leverera råvaror av högsta kvalitet, år ut och år in, oavsett torka, pandemier eller blötår. Tillsammans med er och alla andra leverantörer och branschkollegor som ser till att verksamheterna över landet rullar på är vi faktiskt fantastiska!

Vi har som vanligt öppet hela sommaren, dock med reducerad kapacitet, men vill ändå passa på att önska alla en skön sommar oavsett om den består av fortsatt arbete eller en välförtjänt semester.

Under semesterperioden, ca v.28-32, når oss bäst på vårt växelnummer 044-590 58 00 och väljer därefter den avdelning du önskar tala med så svarar den personal som finns på plats.