27 oktober, 2020

Höstkampanj 1, 2020

Det kanske känns avlägset att planera nästa års bevattning redan nu, när man precis har stuvat undan maskinerna för säsongen och njuter av att inte behöva flytta vatten?! Men om vi kan erbjuda ett bra investeringsupplägg som innebär att ni redan nu lägger en order på en svensktillverkad premiummaskin med löftet om att ni får ränte- och amorteringsfritt fram till 30.09.2021 så kanske det känns lite mer intressant?! Vårt enda motkrav är att ni tar leveransen innan årsskiftet!Tillsammans med vår partner Danske Bank kan vi erbjuda just det som vi beskrivit ovan. Tyvärr kommer ni inte undan handpenningen på 20% (30 dagar netto), men ni kan sitta trygga och känna att ni är väl rustade inför kommande säsong. (Aktuell ränta är 1,85%) Tveka inte att höra av er till någon av våra fantastiska medarbetare om ni vill veta mer!

#vibyggersvenskbevattning

#madeinskåne

https://irrigation.rosenqvists.com/kontakt/