27 oktober, 2020

Höstkampanj 2, 2020

Vill du ha full koll på din pumpanläggning med fjärrstyrning?

Vill du sänka dina pumpkostnader?

Vill du uppnå båda ovanstående punkter?

Vi kan ge dig båda! Med vår webb-app RIC Online har du full koll på din pumpanläggning. Du kan se bl a tryck och effektförbrukning i ett användarvänligt gränssnitt och justera trycket i realtid oavsett var du befinner dig, vilket gör att du kan optimera din anläggning och inte elda för kråkorna.

RIC Online kan i många fall installeras på befintlig anläggning med frekvensomformare och GSM-start. Saknas något av detta så kan vi utan större svårighet uppgradera anläggningen. För er som önskar installera RIC Online på en direkt kompatibel anläggning så bjuder vi på första årets abonnemangskostnad, SIM-kort och trafikavgifter.

Behöver ni uppgradera er anläggning så ger vi er ett rabatterat pris på de komponenter som krävs, samt att vi även bjuder er på första årets abonnemangskostnad, SIM-kort och trafikavgifter.Erbjudandet gäller t o m 28.02.2021.