23 juni, 2021

Vi söker en linjechef PRODUKTION!

Nu söker vi en Linjechef PRODUKTION som vill vara med och leverera produkter till världens viktigaste bransch – Lantbruket.

Rosenqvists Irrigation är Sveriges enda producent av bevattningsmaskiner för lantbruk och har levererat över 4000 bevattningsmaskiner genom åren och vårt varumärke är ett begrepp i branschen. Vi återfinns i Gringelstad strax utanför Kristianstad. Vi levererar kompletta bevattningslösningar oavsett verksamhet och storlek på projektet. I de segment vi inte producerar egen utrustning samarbetar vi med de främsta leverantörerna.

Vi kan erbjuda en inspirerande arbetsplats till dig som trivs med att vara i händelsernas centrum och som har viljan att medverka till ständiga förbättringar.

Dagarna kommer bl.a. innehålla

  • Beredning av kundorder
  • Huvudplanering för tillverkning och montering av bevattningsanläggningar
  • Inköp av komponenter och råmaterial till produktionen
  • Resursplanering egen personal, inhyrd personal och externa tillverkare
  • Hantering av budget och prognoser

Vi tror att du har erfarenhet av tillverkande industri och har arbetat med att hitta effektiva flöden. Du har också erfarenhet av arbetsledning sedan tidigare.

Du tycker om ordning och reda och struktur, men kan också hantera snabba omkast i vardagen. Kundönskemål och faktorer vi inte kan påverka lever vi med.
Du har en positiv grundinställning och arbetar lösningsorienterat.

Vi arbetar i affärssystemet Pyramid och har du erfarenhet av det är det bra, men har du inte det, vill vi ändå att du vet hur man hanterar ett MPS system.

Svenska och engelska talar och skriver du obehindrat.

Maila din ansökan till maria.weiberg@rosenqvists.com och berätta om dig själv.

Vill du veta mer? Ring så berättar vi. 0766-498761