13 mars, 2024

Rosenqvists Irrigation flyttar till nya moderna lokaler!

Vi och våra systerbolag har under de senaste åren haft en stark utveckling och ökat våra volymer markant. Anläggningen i Gringelstad har vuxits ur och därför har beslut tagits att vi skall satsa framåt och Rosenqvists Mekaniska Verkstad som levererar livsmedelsmaskiner skall expandera i befitliga lokaler vilket medger en kraftigt ökad kapacitet.

Rosenqvists Irrigation kommer därför att flytta hela sin produktion och övrig verksamhet ca 9 km till Estrids väg i Vä 10. För er som har lokalkännedom så är det den gamla Tollo-fabriken. De lokalerna genomgår just nu renovering och anpassning för vår produktion så att vi kan optimera verksamheten.

Flyttlasset kommer att gå efter årets säsong vilket betyder cirka september. Information om när vi flyttar lagerförsäljningen kommer kommuniceras löpande.

Väl mött i nya fräscha lokaler i höst!!