Service

SNABBFOTAT OCH KUNNIGT SERVICETEAM

Branschens mest kompetenta service-team hittar du hos oss på Rosenqvists. Med en sammanlagd erfarenhet på över 50 år på tre personer så är det få problem som vi inte kan lösa. Teamet består av tre personer som under säsong förstärks med ytterligare resurser för att se till att din anläggning är tillgänglig när du behöver den. 

I och med att vi har egen tillverkning så har vi ett välförsett lager av reservdelar och kan tillverka nytt vid behov. Vi vet att varje dag utan vatten kan få stora konsekvenser. 

Är du endast ute efter reservdelar så har vi även lagerförsäljning hos oss på fabriken i Gringelstad där du är välkommen in till oss alla vardagar! 

ROSENQVISTS TRYGGHETSAVTAL

Från 1 500 kr* per maskin + startkostnad…
*Pris avser kostnad per maskin vid besiktning 1 gång per år.

Vi kan erbjuda dig trygghetsavtal på dina Rosenqvists/RMV bevattningsmaskiner. Du kan välja mellan varje eller vartannat år. Maskinen skall vara av 1996 års modell eller nyare dock gäller uppgradering av mjukvaran på bevattningsdatorn endast för Rosenqvists RIC100.

Du får ett serviceprotokoll per e-post eller brev efter besiktningen är klar. Du väljer själv om vi bokar en ny tid för service hos dig eller på vår verkstad alternativt att du vill att vi skickar reservdelar till dig och du gör jobbet själv.

Intresserad av att veta mer?

Jörgen Richter

Serviceansvarig

0766-49 87 80 jorgen.richter@rosenqvists.com